KitchenAid Classic Toaster

1.499,00 kr. 700,00 kr.

Denne KitchenAid Classic toaster er en eksklusiv brødrister med plads til 2 skiver brød på én gang, hvor brødene bliver ristet på begge sider samtidigt.

Toasteren er formstøbt af kvalitets metal i et eksklusivt design, som passer flot ind i ethvert køkkenmiljø. Brødristeren er forsynet med ekstra brede (3,8 cm) åbninger med ekstra dybt risterum i stål, så du kan riste selv de tykkeste bagels, brød og bagværk. Og takket være en smart selvcentrering, er du sikret en jævn ristning og opvarmning, uanset om det er tykke eller tynde brød.

En smart Bagelknap, reducerer styrken på den ene side af varmeelementerne med 50 %, således at ydersiden (bunden) ristes nænsomt, mens indersiden (den skåret side) ristes mere, for at opnå det helt perfekte sprøde resultat. Samtidigt er brødristeren udstyret med en praktisk justérbar knap med 5 ristegradsindstillinger, som gør det nemt at opnå præcis den ønskede ristning du kan lide. Med knappen reguleres brødets ristegrad, fra 1 (let ristet) til 5 (meget ristet).

Ydermere har brødristeren et praktisk, manuelt løftehåndtag, som sikrer at du nemt kan løfte selv de mindste skiver brød højt nok op, for at få nem adgang og fjernelse, helt uden at brænde fingrene, når ristningen er fuldendt.

  • Materiale: Helstøbt metalkonstruktion, stål risterum
  • Kapacitet: 2 skiver brød
  • Ekstra brede åbninger med selvcentrering og ekstra dybt risterum for plads til tykke skiver
  • Ristningsgrader: 5 indstillingsniveauer fra let til meget ristet
  • Bagelknap: Reducering med 50% af varmen på ydersiden af brødet
  • Manuelt løftehåndtag: Undgå at brænde fingrene når brødet er færdigt

Farve: Sort eller Hvid

Ryd
Farve

Hvid, Sort

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Opdaterer...
  • Ingen varer i kurven.