KitchenAid Mini-foodprocessor 1,19 liter

1.299,00 kr. 700,00 kr.

Mini-foodprocessor / Minihakker 1.19 liter fra KitchenAid

 

Hak, bland, purér, pisk, rør

Reducer forberedelsestiden med denne alsidige minihakker. Den sørger for alt det hårde arbejde.

Minihakkeren på 1,19 liter kan bruges til mange forskellige opgaver. Ud over at forberede ved at skære og blande ingredienser kan man bruge pisketilbehøret til at piske, emulgere og røre rundt. Den har en kapacitet på hele 1,19 liter.

Nemt at få de resultater, du ønsker

Med enkel betjening i låget og 2 hastigheder har du præcis kontrol til at opnå de resultater, du ønsker. Den er designet til at være en fornøjelse at bruge.

Hak, bland og purér med lethed

Det er nemt at få de ønskede resultater – fra grov til fin. Styring med 2 hastigheder og pulseringsfunktion. Den universelle kniv i rustfrit stål gør det nemt at arbejde med dine ingredienser.

Pisk en lækkerbisken sammen

Med piskeriset kan du også opnå luftige resultater! Pisk, rør rundt, og lav flødeskum på blot 30 sekunder (baseret på 1 kop piskefløde).

Ideel til saucer og dressinger

Tilbered lækre dressinger og saucer med åbningen til væsketilførsel, der lader dig tilsætte væsker under drift. Arbejdsskål med hældetud og håndtag, så du let kan servere din dressing eller sauce.

Praktisk størrelse til opbevaring

Med et kompakt letvægtsdesign, opbevaring i skålen og ledningsoprul er den praktisk at have stående på bordet eller i skabet.

Problemfri rengøring

Gode nyheder: Skålen, kniven og rive-/snittejernet kan komme i opvaskemaskinen. Med så nem rengøring vil du bruge den igen og igen.

  • Farve: Sort

 

Se introduktionsvideo her!

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 003 Kategori:
Opdaterer...
  • Ingen varer i kurven.